Helpen?

File:Helping the homeless.jpg

Hoe meewerken: u kan bij ons terecht met giften, legaten of sponsoring

GIFTEN: VDK
BE77 8926 8028 5742

(fiscale attesten beschikbaar voor giften vanaf 40 euro per kalenderjaar)

Is er nog nood? Uiteraard is er nog nood!

De Vierde Wereld rekent op u. Vele mensen www.editorialinsider.com/ http://www.missuniversezambia.com/ uit onze directe omgeving, mensen van wie we niet zouden verwachten dat ze in de problemen zitten, rekenen op u. Te veel mensen worden nog uitgesloten van structurele hulp, ook deze mensen rekenen op u.

Wij doen een warme oproep om onze stichting met uw giften te steunen. Om ondanks de huidig lage interesten de subsidie op peil te houden, hebben wij uw hulp nodig. Uw gift blijft eeuwig zorgen voor volgende Gouden Druppels.

Contacteer ons vandaag nog !

Hebt u al eens gedacht aan de tijd dat u er niet meer zal zijn? Ook dan kan u nog helpen: schenk v.z.w. De Gouden Druppel een legaat (schenking bij testament van roerende of onroerende goederen).

Een andere vorm van hulp is sponsoring van één van onze activiteiten (mailing, uitreiking, persconferentie, …); voor zelfstandigen en bedrijven voorzien we een factuur vanaf 100,- euro. Neem contact met ons op voor verdere details.

V.z.w. De Gouden Druppel wil verder www.editorialinsider.com/ http://www.missuniversezambia.com/ gaan op de ingeslagen weg, nu en in de toekomst.

Contacteer ons vandaag nog !

GIFTEN: VDK
BE77 8926 8028 5742

(fiscale attesten beschikbaar voor giften vanaf 40 euro per kalenderjaar)